methartenziel.be

Tai Chi in Horst

Agenda

Datums van de sessies.
Kijk hier wanneer er een volgende sessie is.

lees meer...

Nieuwsbrief

Alle nieuwtjes.
Kan je hier vinden ...

lees meer...

MISSIE.

Mijn missie is mensen met hulpvragen ontvangen.
Kinderen, jongeren en volwassenen.
Hulpvragen vanuit pijn, leed en verdriet, het zoeken naar zichzelf, relaties, aanvulling op reeds bestaande therapeutische opvolging, herstel en/of ondersteuning bij fysieke en/of mentale problemen, omgaan met labels als ADHD,  Asperger,  omgaan met gevoeligheden van jezelf of die van iemand in je omgeving, realiteit en weerstand aanvaarden, een plaats geven en transformatie oefenen om het leven anders te leren creëren…enz.
Het werkterrein ligt daar waar mentale, emotionele en fysieke beperkingen, maar ook mogelijkheden aanwezig zijn.
Het uitgangspunt is wat een persoon ervaart in relatie met zichzelf en in relatie met de ruimere maatschappelijke context onder de vorm van blokkades  en stagnatie, maar ook welke belevenissen stimulatie en dynamiek  ontwikkelen.
Soms bieden inzichten vanuit MENTALE COACHING en GESPREKSTHERAPIE (o.a. EFT) voldoende theorie die meteen vrij vlot via opdrachten in het praktische leven van alledag kan gerealiseerd worden.
Soms brengt het werken via het lichaam en de energie ervan meer inzichten dan een analytisch gesprek. Bewegingsvormen zoals TAI CHI ,  QI MASSAGE  en BRAIN-GYM hebben dan het voordeel dat men in de LICHAMELIJKE ervaring en confrontatie via een ander weg ‘thuis’ komt bij zichzelf en op die manier integreert, bijstuurt en refereert naar hoe dat alles progressief  toegepast kan worden in het leven.
Meestal wijst de praktijk uit dat beide worden aangepakt, gezien het complementair gegeven in de mens, nl. het samenwerken van lichaam en geest.

Hoe inspireren we elkaar en welke technieken kunnen ons daarbij helpen?


Methoden

 • Tai Chi
 • Qi Massage
 • Braingym
 • EFT
 • Coaching
  • Volwassenen   / Behandeling
  • Kinderen         / Opvoedend verband
  • Jongeren         / Scholen: op vraag en/of op maat

Individueel en groepswerk

 

VISIE.

Het embleem van mijn naam en mijn werk, Van Harte,  is ontstaan vanuit de wonderbaarlijke techniek van het  Japanse penseeltekenen.
Op zoek naar het creëren van de initialen voor mijn naam,  Huget Van Hassel, vormde ik  bij de H het  symbool van oneindigheid. Bij de V ontpopte de naam van mijn familie zich als een beschermvogel, vrij en krachtig boven mijn voornaam. En dat alles omringd door een hart.
Samen met mijn naam kwam ook Van Harte.
Een kort en duidelijk symbool voor wat ik delen kan met wie ik ontmoet.
Een symbool dat de innerlijke energie openbaart en vorm geeft in het uiterlijk waarneembare.

Logo Van Harte

Overweldigend gelukkig was ik toen ik het resultaat waarnam. De missie van wat ik tot op heden doe in het leven werd aan mij geopenbaard in wat ik net had getekend.

Energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk

© Webmaster: Paul, 2011. home | Contact

Van Harte ©